Bu gün günlerden yeni osem:)

Aylardır Osemin yeni sistemi icin çalışıyorum biliyorsunuz..
Önce işletme sorumlumuz Burcu hn ile başladı kurumsal yapımız..
Güler yüzüyle..Anaç ve sevecen tavrıyla..profesyonelliğiyle hemen adapte oldu sisteme..çok doğru bir seçim yapmışız..bu gün daha iyi anlıyorum..
Ardından yoğun hizmet içi eğitimler..
Spor eğitimi hocalarının emeğiyle,özel eğitimci hocalarımızın eğitimini birleştirmek..
Zordu ama başka yolu yoktu.. 
Oldu başardık.. Aşı tuttu.. Artık doğru yaklaşım, dünyaca kabul gören doğru yöntemler ile yoğun ve harika bir eğitim alıyor çocuklarımız..
Ve tabi Furkan Oruç Merkezinin deneyimli ekibinden rafine deneyim aşıladık hocalarımıza..çok şükür..artık bilim konuşuluyor Osemde..otizm spor ve eğitim.. Bu mükemmel üçlünün hakkını veriyor Osem.. Ne mutlu..
İşte Osemin eğitim danışmanlarından Sinan hocamız..yıllardır birlikte çalışırım kendisiyle..davranış problemlerine doğru strateji geliştirme konusunda çok iyi iş çıkarır..tam da Osemin ihtiyacı olan kişi diye düşündüm..haklıymışım çok iyi geldi..
Raporlama ve somut veri.. İşte Osemin yeni alışkanlığı..
Ve bu gün bazı odaları yeniden düzenledik..
Çok eğlendik yaparken.. Umarım beğenirsiniz..işte yeni odalarımızdan bazıları..
Spor salonlarımız meşhurdu zaten.. Bedirli ailesi çocuklar en iyisine layık diye düşünmüşler.. En iyi spor aletleriyle donatmışlar Osemi.. Ve biz de bu güzel yapıya eğitimi kattık..eğitimin sıcaklığını..

Bayrama iki gün kaldı ama süpervizörlerimiz bayram sonunu bekleyemedi.. hemen ders istedi bu odalarda çocukları için..program sorumlumuz hemen ekledi yeni odaları programa..

2 gün,2 gündür..çocuklarımızın zamanı kıymetli.. Ekibimizdeki arkadaşlar ve ben elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz..
Bu gülümseme için..
Bu gülümsemeyi görmek isteyen herkesi Osem e bekleriz..
Sevgiler..

Not: Yukarıdaki yazı yayınlandıktan 1 yıl sonra osemde neler değişti bilmek isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilir, ya da google dan "aaah osem beni çok yordun ama değdi" başlıklı yazıyı arayabilirsiniz:) Haziran 2014

BEST sistemiyle ilgili detaylı bilgi almak isterseniz www.osemotizm.com
veya www.damlaegitimdanismanlik.com adresini ziyaretedebilirsiniz.

http://damlaorucbasesgioglu.blogspot.com.tr/2014/06/aaah-osem-beni-cok-yordun-ama-degdi.html?m=1









Yorumlar

  1. EVET OYTUN OSEM'İN ÖĞRENCİSİ O MUTLU , DOLAYISIYLA BİZ MUTLUYUZ. BİZE SUNULANLAR VE YAŞANANLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ. OĞLUMUN HAYATTA KALMASINI SAĞLAYACAK YAŞAMSAL BECERİLER ÖĞRETİYORSUNUZ. EĞER KONUŞABİLSEYDİ EMİNİM BUNLARI O SÖYLERDİ......KİMBİLİR BELKİ BİRGÜN BANA ANNE DEMESİNİ BİLE ÖĞRETEBİLİRSİNİZ. ÇÜNKÜ BİZ BİR BUÇUK YILDIR MUCİZELER YAŞIYORUZ. HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bize:) asıl biz güveniniz için teşekkür ederiz..sevgiler

      Sil
  2. Bir arkadaşımın blog una bakarken nasıl olduğunu anlayamadan sizi ve yaptıklarınızı okurken buldum kendimi.Kardeşinizin başka birçok insan tarafından talihsiz olarak değerlendirilebilecek yaşamını önce bir yaşam kaynağı ardından da diğer insanlar için umut kaynağı haline dönüştürdüğünüzü görmek sizleri hiç tanımayan benim yüzümde bile kocaman bir gülümsemeye neden oldu.Çalışmalarınız gördüğüm kadarı ile büyük takdir topladığı gibi tebrikleri kabul etmenizi de gerektiriyor.Yolunuz açık şansınız bol olsun ve en önemlisi Allah yardımcınız olsun.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seval hanım çok teşekkür ederim.. Blogumun bir amacı da bizim çocukların ajitasyondan uzak mucizelerle dolu yaşamlarını herkesle paylaşmak..Bu nedenle yorumunuz beni çok mutlu etti.. Sizlerin de yüzünü güldürebilmek güzel:) sevgiler..

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim:)

Popüler Yayınlar